maanantai 30. syyskuuta 2013

RAHULAN KOULUN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUSPÖYTÄKIRJA
KOKOUKSEN AIKA: keskiviikko 6.2.2013 klo. 18.00
PAIKKA: Rahulan koulu
LÄSNÄ: Katariina Vilen, Satu Aalto, Eija Häkkinen, Riikka Parkkinen, Terhi Saarelainen, Timo Valjakka, Satu Loukiainen (pj), Katja Valjakka

1.      Puheenjohtaja Satu Loukiainen avasi kokouksen

2.      Puheenjohtaja oli kutsunut kokouksen koolle s-postin ja tekstiviestin välityksellä, todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

3.      Kokouksen sihteeriksi valittiin Katja Valjakka, Pöytäkirjan tarkastajiksi Timo Valjakka ja Riikka Parkkinen. Todettiin, että Katja Valjakan varajäsen Kati Heikkinen on muuttanut pois koulupiirin alueelta. Sovittiin, että valitaan uusi varajäsen tulevassa vanhempain illassa.

4.      KOULUN NEUVOTTELUKUNNAN TOIMINNAN ARVIOIMINEN WILMAAN

Tarkastelimme Wilmaan syksyllä kirjattua toimintasuunnitelmaa ja sen toteutumista. Todettiin, että suunnitellut toiminnot oli toteutettu. Vanhempain illan suunnittelu on tämän kokouksen asialistalla.
Koulun, vanhempainyhdistys Itu: n ja neuvottelukunnan yhteinen suunnitteluilta pidettiin koululla 30.8.2012.
Rahulan koulun pysäkkijärjestelyistä ja saattoliikennejärjestelyvaihtoehdoista annettiin syksyllä lausunto.
Varainhankina yhdessä Itun kanssa toteutui. Myydyistä joulukorteista tuotto oli 1050e, Heikkilän Yrttitilan myydyistä tuotteista tuotto oli 617,49 ja Pilkkoset sukkamyynnin tuotto oli 614e. Yhteensä varainkeruun tuotto oli 2335,49e.

5.      VARAINHANKITA YHDESSÄ ITUN KANSSA

Keskustelimme varainhankinnasta. Siinä oli onnistuttu hyvin. Katariina kertoi, että Tomi laittaa Pilkkoset sukkamyynnistä tiedotteen kaikille vanhemmille Wilman kautta, sitä siis voimme vielä kevätkaudella jatkaa. Tulevana lauantaina 9.2 on kirpputori tapahtuma koululla. Itu järjestää tapahtumassa kahvion. Vanhemmat voivat tuoda kahvioon leivonnaisia myytäväksi. Päätettiin, että mitään uutta varainkeruuta ei tälle keväälle enää järjestetä. Kerätyillä varoilla toteutetaan Tornimäkipäivä 7.3 ja kevätretki Jyväskylään 21.5. Tornimäkipäivän kustannukset ovat n. 800-900e, kevätretken n. 1500e.  Jyväskylässä on suunnitelmissa mennä teatteriin ja museoon sekä Pandan suklaatehtaalla

6.      VANHEMPAIN ILLAN SUUNNITTELEMINEN

Katariina ehdotti, että voisimme kutsua Etelä Savon YES keskuksen projektipäällikön Maisa Kantasen vierailemaan vanhempainiltaan. Maisa pitää Rämänkoulun vanhempainillassa luennon teemoilla: vanhemmat yritteliäisyyden kasvattajina, koulu yritteliäisyyden edistäjänä. Voisimme pyytää samaa luentoa myös Rahulaan. Ehdotus koettiin hyväksi ja sovimme, että Katariina ottaa Maisaan vielä yhteyttä ja sopii hänen kanssaan jos mahdollista jonkin keksiviikko illan maalis-huhtikuulle. Katariina tiedottaa päivämäärän heti kun se on sovittu (ke 4.3.). Muuten suunnittelimme, että vanhempainilta jatkuu Maisan alustuksen jälkeen oppilaiden luokissa. Aikaa jää keskustelulle ja kahvittelulle sekä kuulumisten vaihdolle opettajan kanssa.


7.      MUUT ASIAT

Katariina kertoi, että sisäilmamittauksien tuloksia odotellaan. Mittaukset ovat olleet tarkistusmittauksia ja kaiken tulisi olla kunnossa. Katariina tiedottaa mittausten tuloksista tarpeen mukaan.

Koulu on saanut uusia tablettitietokoneita, jatkossa tieto- ja viestintäteknologiaa on tarkoitus hyödyntää entistä enemmän. Koulu on myös osallistumassa hankkeeseen, jonka kautta tätä tietämystä saadaan koululle lisää. 

Ei kommentteja: